COVID-19 Maatregelen

De Corona besmettingen in Nederland en de rest van Europa lopen in rap tempo op. Reden genoeg om zoveel mogelijk maatregelen te nemen om de verspreiding af te remmen. Omdat wij hier ons steentje in willen bijdragen, nemen wij een aantal maatregelen om de verspreiding te voorkomen. Hieronder beschrijven wij een reeks stappen die wij dagelijks nemen om jou te beschermen.

Producten

Wanneer wij jouw bestelde producten uit het magazijn halen en klaar maken voor verzending, dragen onze medewerkers handschoenen en mondkapjes zodat de producten vrij blijven van eventuele menselijke aanraking. Tevens worden producten die binnenkomen in het magazijn ten alle tijden ontsmet met natuurlijke ontsmettingsproducten. Hier merk je als klant van Gezondheidcbd.nl niks van, behalve dat je altijd schone producten in huis haalt.

Jouw pakketje en het Corona virus

Wanneer je bij ons een pakketje besteld, worden de producten en pakketjes alleen aangeraakt wanneer een van onze medewerkers handschoenen en een mondkapje draagt. Om eventuele verspreiding van het corona virus te voorkomen, sturen wij geen folders, flyers, en pakbonnen mee. Wil je een kopie van je pakbon of, factuur ? Contacteer ons dan via info@gezondheidcbd.nl, dan zullen wij deze elektronisch versturen.

Waarom neemt GezondheidCBD™ deze maatregelen?

Wij nemen deze maatregelen omdat voor veel online shoppende mensen het soms onduidelijk is of de verpakte producten op een COVID-19 (Corona) verantwoorde manier zijn ingepakt. Wij willen graag het voorbeeld zijn voor de rest, zoals wij dat ook zijn met onze hoge kwaliteit HEMP CBD Olie.

Uw gezondheid staat immers voorop! 

Gezonde groet,

Het Gezondheidcbd™ team

Laat een reactie achter